Zjutraj smo se odpravili v Avstrijo na počitnice. Do Turracherja smo se vozili dve uri. Najprej smo razpakirali in si izbrali sobo. Naša hišica se je imenovala Zajček. Po poznem kosilu smo se igrali družabne igre.

Po zajtrku smo se odpravili smučat. Moja najljubša proga je bila otroška proga. Tam smo se vozili skozi tunele, čez mostičke in dajali petke robotom. Med smučanjem smo naredili pavzo. V gostilni smo tudi malo pojedli in popili. Po smučanju smo prismučali nazaj v našo hiško. Naslednji dan popoldan smo s Piko, Emo in Saro naredile bunker z dvema tuneloma.

V sredo smo se odpravili smučat in med tem smo našli tudi novo progo, odlično za zavoje. Po smučanju nam je Ana pripravila pico, mojo najljubšo jed. Po kosilu smo se spočili, nato pa smo zgrabili sanke ter se odpravili sankat. V četrtek je cel dan snežilo, zato smo sklenili, da gremo v bazen. Na žalost so bili vsi bazeni zasedeni. Namesto plavanja smo se igrali družabne igre: aktiviti, ups ena, tarok in tvister.

Zadnji dan sta oči in David spakirala stvari v avto. Med tem smo punce pospravile hišico. Med potjo domov nas je celo pot spremljal snežni metež in veter je podiral drevesa. Klub temu smo varno in srečno prispeli domov. Doma pa sem dobila svoje prve kolesarske čevlje.

Pia Kosmač, 3.a

2023-02-17T12:47:50+00:00
Dostopnost