V soboto, 21. oktobra 2023, se je 16 učencev naše šole udeležilo regijskega tekmovanja iz znanja logike (za 8. in 9. r) oz. državnega tekmovanja (za 7. r), ki je potekalo na OŠ Šenčur.

Na državnem tekmovanju so nas zastopali naslednji učenci 7. razredov: Matej Jerše (7.b), Žan Gorjanc (7.b), Aleksander Pavlin (7.c), Aleksandra Sandić Fende (7.c), Ajda Strojan Šporar (7.b), Marcel Batistič (7.a) in Jure Pajnič (7.b). Najboljši rezultat sta dosegla učenca Matej Jerše (ZLATO PRIZNANJE) in Žan Gorjanc (SREBRNO PRIZNANJE), vsi ostali pa so prejeli BRONASTO PRIZNANJE.

Na regijskem tekmovanju so nas zastopali naslednji učenci 8. in 9. razredov: Julija Grašič (8.c), Miha Gabrijel (8.c), Matevž Lavrinšek (8.b), Lara Šink (9.c), Meta Mihovec (9.b), Lenart Čeferin (9.c), Veronika Vita Jesihar (9.a) in Katarina Sandić Fende (9.c). Vsi so pokazali veliko znanja in dosegli lep rezultat ter prejeli BRONASTO PRIZNANJE.

Na državno tekmovanje, ki je potekalo 11. novembra 2023, v Ljubljani, na Fakulteti za elektrotehniko, sta se uvrstili dve učenki: Lara Šink in Julija Grašič. Obe sta izkazali izjemno znanje v reševanju logičnih nalog in dosegli odličen rezultat. Lara Šink je prejela ZLATO PRIZNANJE, Julija Grašič pa SREBRNO.

Iskrene čestitke vsem učencem za vložen trud in dosežene rezultate.

Mentorici, Neja Zubčič in Jana Remic

2023-11-17T16:47:05+00:00
Dostopnost