Vrnitev učencev od 4. do 8. razreda nazaj v šolo

Spoštovani starši, spoštovani učenci,

v ponedeljek 1. 6. 2020, se v šolske klopi vračajo učenci 4. in 5. razreda, v sredo, 3. 6. 2020, pa učenci 6., 7., in 8. razredov.

Vzgojno-izobraževalno delo bo potekalo v normativno določenih oddelkih (kot pred epidemijo) za vse učence od 1. do 9. razreda.

Na šoli bomo še vedno upoštevali vse splošne higienske ukrepe, organizirana bo šolska prehrana in prevoz. Priporočamo, da učenci v šolo prihajajo peš ali s kolesom, če imajo opravljen kolesarski izpit.

Ocenjevanje znanja na daljavo

Tako kot na vseh šolah … tako bo tudi pri nas v letošnjem šolskem letu potekalo ocenjevanje na daljavo. Predstavljamo vam povzetke najpomembnejših sklepov ministrice in načrt šole glede ocenjevanja in napredovanja.

Uporabni linki za delo od doma

Za vas pripravljamo posebno spletno kategorijo, kjer bomo objavljali in dopolnjevali nabor linkov, s pomočjo katerih boste lahko dostopali do različnih vsebin. Branje je dejavnost, ki sprošča, opogumlja, povezuje, združuje, zabava. V času, ko moramo ostajati doma, pa omogoča druženje in potovanje po različnih krajih, mestih, svetovih … Ta čas je za vse nas velik izziv. Primorani smo si bili bliskovito nabrati nove izkušnje. V nadaljevanju pa vam bomo pomagali, da boste te izkušnje nadgrajevali tudi brez nas, strokovnih delavcev.

Vabimo vas, da si ogledate obsežno zbirko spletnih povezav, kjer boste našli veliko linkov za bralno popotovanje, gledališke predstave, filme, revije  … Skratka spremljate nas, kajti stran nadgrajujemo za vas.

Ustvarjalna dela naših učencev – Šolski čvekač

Naši učenci so pravi umetniki in dosledno upoštevajo navodila naših učiteljev. Objavljali bomo izbor naših tem in izdelkov zagrizenih učencev. Poglejte si učencev 9. razreda.

Informacije glede šolskih ukrepov

Tokrat vam predstavljamo nasvete šolske svetovalne delavke ga. Saše Pesrl glede pravilne in prekomerne uporabe računalnika in interneta.

2020-05-30T15:50:14+00:00
Dostopnost