Pri uri gospodinjstva smo se naučili kako pripravimo obrok še bolj zanimiv. Vsi vemo, da jemo tudi z očmi, zato je lepo servirana lahko tudi slajša. Vsaka skupina je tematsko pripravila svoj pogrinjek. Pri zgibanju različnih oblik prtičkov smo se zelo zabavali. Vesel sem, da sem se pravilno naučil pripraviti pogrinjek, sigurno bom enkrat presenetil starše pri nedeljskem kosilu.

Ožbej Cehner Kuduzović, 6.b

Pri gospodinjstvu smo po skupinah pripravljali pogrinjke za različne priložnosti: valentinova večerja, svečana božična večerja, večerja za noč čarovnic, velikonočno kosilo… Med svečano okrašenimi mizami smo podoživeli praznike, ki se jih veselimo in jih že nestrpno pričakujemo.

Viktorija Kačandol, 6.b

V petek, 11. 10. 2018, smo pri uri gospodinjstva pripravljali pogrinjke. Razdelili smo se v štiri skupine. Vsaka skupina si je že en teden prej določila temo svojega pogrinjka. Fantje so se odločili za jesenski pogrinjek, dekleta pa za božični in Halloween pogrinjek. Pogrinjke smo delali pred vrati učilnice, na mizah iz jedilnice, zato smo privabili mnogo radovednežev. Ura se nam je zdela zelo zabavna!

Anja Pelko in Neja Bizjak, 6.b

2018-10-28T12:49:04+00:00