Kako ste prišli do zamisli, da bi se prijavili na Slovenija ima talent?

Na začetku je dala zamisel direktorica Plesnega studia Špela. Naš trener se je strinjal in nas kar prijavil na avdicijo. Vsi smo bili navdušeni, saj se nam je zdela odlična izkušnja in odskočna deska za kaj večjega v naši prihodnosti.

Kako so potekale priprave na nastop?

Sredi počitnic smo izvedeli, da bomo na Slovenija ima talent. Takrat smo bili vsi nekje, zato se nismo mogli dobiti. Teden pred nastopom na televiziji smo se odločili, da bomo uporabili našo točko iz lanskega leta, s katero smo se pokazali na državnem in evropskem prvenstvu. Malce smo jo dodelali in jo natrenirali.

Kaj bi ti pomenila zmaga na Slovenija ima talent? Kaj bi naredili z denarjem, če bi zmagali?

To bi bila zame nova izkušnja in bilo bi neverjetno. Za Slovenija ima talent smo se odločili, da bi le dobili izkušnjo. Že nastop v finalu bo nekaj neverjetnega. Če bi zmagali, bi denar vložili v treninge in plesna izobraževanja.

Kakšni so bili občutki, ko ste nastopali pred množico gledalcev in strogimi žiranti ter dobili svoj DA?

Bilo je vznemirljivo, na začetku sem imela tudi malo treme. Ko sem začela plesati, je trema takoj izginila. Med plesom nismo videli ne gledalcev ne žirije, videli smo le kamere. Pred začetkom nastopa me je  bilo strah, da ne bom narobe oblekla kostuma. Zaradi hitenja in treme se mi je ponesrečilo in sem ga res narobe oblekla. Po končanem nastopu so nam žiranti povedali veliko več pozitivnih komentarjev, kot je bilo vidno na televiziji, vendar so jih zaradi šova v oddaji izpustili.

 

Razglasitve za v polfinale so bile 4. 11. 2018. Vaša skupina se je uvrstila naprej. Ali si pričakovala, da boste prišli v polfinale?

Nisem bila čisto prepričana, vendar sem pričakovala, da bomo. Zdi se mi, da smo odplesali tako kot nam je bilo naročeno. Razveselili smo se pa tudi zaradi Ladove pohvale.

Kaj pričakuješ v polfinalu?

Veliko bomo morali trenirati, saj je veliko dobrih tekmovalcev, a na koncu bodo odločitve sprejeli gledalci in žiranti. Zdi se mi, da imamo kar dobre možnosti za uvrstitev naprej, saj smo nekaj posebnega in v polfinalu bom nekaj drugačnega.

Na koncu smo jo še vprašale, kaj želi postati v življenju. Odgovorila je: »Želim si postati trenerka plesa ali učiteljica športa.«

Iz pogovora z Mašo lahko sklepamo, da se bo še dolgo ukvarjala s plesom.

 

Intervju smo pripravile, Nika Zoran, Ema Rozman in Neža Zevnik, učenke 8. razreda OŠ Predoslje Kranj.

 

2018-11-23T21:54:38+00:00